Monkey Business

 Fa-banana-bulous! Esimesed ahjusoojad katsetused särkidega valmis! Täpselt 2h tagasi saime särgid kätte ja tunne on nagu oleks sünnipäev.

sama meeskonna mängurid

Mu “Pärdik” on juba kaua kannatlikult oodanud, millal tuleb tema kord sahtlist välja saada. Tema on ju samuti pärit loomalaste pildiseeriast kelle hulgast “Siil” ja “Kass” postkaardile said.  Tõsi, need kaks on postkaardi kujul tagasi sahtlis 🙂 aga see ahv väidab end olevat tõsine Monkey Business Man keda niisama lihtsalt tagasi sahtlisse ei kavalda. Eks me näe!

Natuke tuleb pilditöötlusega veel nokitseda ja piirjooni siluda aga üldiselt on tulemus supper ja vastab mu ootustele. Minu joonistused muutuvad trükitavaks ainult tänu Aivarile nii et tema panus selles loomingus on võrdselt märkimisväärne!

Et 1 pilt räägib rohkem kui 1000 sõna, siis pikemat juttu täna ei tulegi. Julgustan kõiki kommentaariumis arvamust avaldama ja jagama mis mõtteid tekkis selliseid särke nähes. Tekst “Serious Business” osutus võitjaks konkursil milles osalesid veel “Chillaxing” ja “Funky Monkey”. millise teksti Sina valinud oleksid?

#artbymaripaurson

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.